lördag 18 februari 2017

GAMMALT SKÅP I VARDAGSRUMMETVardagsrummet har fått tillökning - i form av en gammalt brunt skåp :)


Arvegods
   
Foton: Aka privat.

Att blanda in gamla möbler i inredningen, gärna arvegods som bär på en historia, tilltalar mig. Det bruna skåpet har en gång stått i min mormor och morfars hus och efter det har min syster haft det i sin bostad - nu är dom alla bland änglarna... Och skåpet har numera flyttat in hos mig, det gör mig glad :)

Tjing aka

12 kommentarer:

 1. Jättfint skåp, och jag förstår att det betyder lite extra för dig.
  Du har en jättefin stil hemma hos dig, du är så duktig på att matcha gammalt och nytt. Ser så ombonat ut.
  Ha det gott
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Att blanda nytt och gammalt ger hemmet liv, om du frågar mig. Att ta tillvara på det som tidigare tillhört familjen är fint tycker jag.
  Skåpet är helt underbart och gör sig riktigt bra.
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 3. Jag blandar också gammalt och nytt (som du har sett ) ärvda saker, med loppisfynd och moderna möbler...blir bra tycker jag, precis som du också verkar göra ;)...skåpet blev jättefint där i rummet ;)...vi fortsätter väl blogga, hihi...synd att sluta ändå :)
  Trevlig helg !
  Kramis

  SvaraRadera
 4. Gammalt eller nytt eller både ock. Så länge man trivs och gillar det är det bra!
  Härlig yta det hade. Livfullt.

  Ha det toppen!
  Kram Kia

  SvaraRadera
 5. Jag tycker att de gamla fina skåpen verkligen lyfter våra ljusa hem. Så kul med historia åxå. det ska du vara rädd om.
  Ha en fin söndag
  kram Meta

  SvaraRadera
 6. Snyggt skåp och en fin historia bakom. Jag ville så gärna ha mormors gamla skåp men hade ingen plats tänkte jag och så svårt att frakta. Nu ångrar jag det för det hade gått att lösa och plats kan man alltid hitta. Bra förvaring är det ju också. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 7. Jättefint skåp och kul att det har en familjehistoria bakom sig, det betyder mycket för mej.
  Ha en skön söndag!

  SvaraRadera
 8. Ett vackert skåp! Visst var saker vackrare förr. Vågar inte via bilden på skåpet för min dotter, sist vi var på loppis hittade hon ett liknande skåp. Vi tog bara en fika innan vi skulle handla, dottern reste sig upp och ropade; mamma, nån har köpt mitt skåp!! Så var det med det skåpet och vi lärde oss att inte vänta.
  Ha det fint!
  Kramar Eva

  SvaraRadera
 9. Det är ju så fint att blanda gammalt och nytt! Mitt hus består mest av gammalt och det känns bra. Blir ofta så att jag måste ta hand om någon gammal möbel som ingen vill ha då jag tycker att det är slöseri när allt slängs när folk tröttnar på sina gamla saker.
  Skåpet passar bra där hos dig!
  Ha en fin dag!
  Kram, Ann

  SvaraRadera
 10. Jättefint! Ni har så fint hemma. En fin mix mellan sake roch ting som gör att det känns personligt och välkomnande :)
  Ha en fin onsdagskväll!
  Kram/maria

  SvaraRadera
 11. Fint att blanda gammalt och nytt! Och roligt att skåpet kommer från din mormor och morfar.

  Kram Agneta

  SvaraRadera
 12. Håller verkligen med dig, en blandning av gammalt och nytt är superfint. Förstår att du är glad för den byrån den är jättefin.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera